Utelias asunnonomistaja avaa lopultakin epäilyttävän lattialuukun – EI!

On hyvä tilaisuus, että olet haaveillut löytää salainen huone kotonasi. Tietenkin olisi hienoa löytää yksi ja löytää, että piilotettu aarre on ollut siellä koko ajan. Todennäköisesti kuitenkin, riippumatta siitä, kuinka tarkasti olet etsinyt jokaista rakoa kotonasi, on todennäköistä, että tulit tyhjälle käsille; Salaiset huoneet ovat melko vaikeasti tulossa, kun kaikki.

Mutta tämä Imgur-käyttäjä löysi jotain kotonaan, jonka hän mielestä oli syytä tutkia. Vaikka hänestä oli tullut entistä kiinnostuneempia hytin luukkuovesta, hänellä ei ollut rohkeutta avata sitä itse. Silloin hän sai kätensä tehdä sen hänelle. He eivät tienneet, mitä he olivat paljastamaan …

 

Ei ole mikään salaisuus, että metsissä tapahtuu taipuvaisia ​​asioita. On olemassa syy siihen, miksi siellä on niin paljon kauhuelokuvia! Tämä voisi varmasti selittää, miksi tämä erityisesti Imgur-käyttäjä oli niin varovainen avattaessa luukkua, joka oli jäänyt koskemattomaksi hänen mökkiinsä vuosia.

Kun vieraat menivät hänen mökkiensä ruokasaliin, he eivät voineet olla kyseenalaistamaan hänen pöydänsä pariton sijoitus. Näytti siltä, ​​että hän peitti salaisen oven. Oliko hän piilottanut jotain?

Muut ihmiset kyseenalaistivat, onko Imgur-käyttäjälle puuttunut rohkeutta avata ovi itse. Voisiko hän mahdollisesti pelätä sitä, mitä alhaalla? Oliko hän makaavan hereillä yöllä miettimällä mitä siellä voisi olla?

Kaikkiin näihin kysymyksiin vastattiin, kun Imgur-käyttäjä päätti lähettää tarinan siitä, että käsityöläinen joutuu katsomaan. “Koskaan ei ollut suutelua avata … Handyman tuli ja oli aivan liian innokas katsomaan”, mies sanoi virassaan.

Kun hän avasi oven, hän tajusi ehkä, että hän oikein ei ole koskaan mennyt sinne. Puu oli mätä ja siellä oli myrkyllisiä suppilo-kutoja hämähäkkejä kaikkialla. Silti he päättivät jatkaa etsintää …

Haluamatta tarpeettomasti tappaa kaikki hämähäkit, Imgur-käyttäjä ja hänen kätensä poisti ne yksitellen. Se oli kuitenkin pitkällinen prosessi, mutta se sai heidät tuntemaan itsensä paremmaksi skenaariosta ja he olivat valmiita jatkamaan matkansa alla …

Kun he näyttivät syvemmälle, he eivät voineet auttaa, vaan pohtimaan kaikkia tuntemattomia asioita, jotka olivat edessä. He pelkäsivät, vähäisimpänä, mutta eivät riittäneet kääntymään takaisin … Uteliaisuus kesti

Ne sytyttivät taskulampun alas lattialautojen alapuolelle. Kun he ensin sijoittivat silmänsä aihiot seinille, heitä tervehtivät huulinen haju. Se haju kuin mätää rautaputket. Silloin he löysivät tikkaat ja päättivät laskeutua.

“Niin, kammottava …” hän kirjoitti viestiessään ensin nähdä pimeän huoneen alla. “Näyttäisi olevan hana. Ja ilmanvaihto. Ehkäpä pommisuoja? Tai säiliö? “Moments later, hän näki jotain, joka järkytti häntä …

Juliste paljasti hänen löytöään “tuntemattomaksi katsomukseksi”. Se näytti siltä, ​​että huoneen kulmassa oli loitsuja. Mikä voisi olla sen sisälle, joka aiheutti niin inhottavaa näkyä?

Ei halunnut koskettaa sitä paljain käsin, Imgur-käyttäjä päätti pudottaa kourun pitkällä tikulla. “Hylätty tuntematon huokausmassa”, hän kirjoitti virassaan, vielä epävarma siitä, mikä aine oli ja mistä se aiheutti.

Hän pystyi vain kuvittelemaan, kuinka kauan se liete oli istunut kourun sisällä. Hän oli asunut matkustamossa jo vuosia, oliko se koko tämän ajan alle? Riippumatta siitä, mitä se oli, juuret alkoivat kasvaa pöytään ja kaikki ilman valoa …

Hän ymmärsi, että kouru näytti olevan riittävän suuri ihmisen sopeuttamiseen. Oliko hänessä jotain, että hän olisi pahoillani löytää? Ehkä hän ei olisi koskaan pitänyt mennä tänne piilossa ympäri …

Oliko kenties vaeltaja, joka oli kadonnut vuotta ennen siirtymistään? Voisiko kyseinen henkilö olla kourussa? Hän oli epäselvä, mutta päätti laskeutua tikapuut ja nähdä, mitä hän kohtaisi.

Lähestyessään limaa, hän kirjoitti Imgurille: “Tuloksena oli vain juurien juuret, jotka liotettiin ruosteiseen veteen. Mutta meillä näyttää myös olevan joitakin Super Mario -elokuvien sientä. Näytti melko synkkää, täynnä hölynpudotuksia, jotka tietävät, millaista pik-erryä. ”

Se ei päättynyt siellä, koska hän oli oppimassa, vielä paljon löytyi. Hän myöhemmin arvasi Imgurille, mihin huoneeseen olisi mahdollisesti voitu käyttää, “Rakennettu puhdistuspelin kellariksi ehkä? Kylmävarasto? Bunkkeri? ”

Silloin hän huomasi aukon huoneen takaosassa. Oliko kenties toinen salainen huone? Pitäisikö hän pysähtyä siellä ja kääntyä ympäriinsä? Hän ei voinut. Hänen oli jatkettava matkaa.

Kun hän loisti taskulamppunsa huoneeseen, hän näki jotain täysin odottamatonta. Se oli tuhkaa, jonka hän oli outoa, koska huoneessa ei ollut uunia. Mikä olisi voinut polttaa siellä?

Silloin hän päätti nousta huoneeseen hyväksi, “… joten kukaan ei pääse alamaailmaan.” Hän kirjoitti tehtäväänsä. “Näyttää siltä, ​​että aiomme vain lähteä sulkeutumaan nyt ja aivoriihimme mahdollisista käyttötarkoituksista kun aika on oikea …”

Hän ei löytänyt todisteita siitä, että hänen pitäisi pelätä hänen asumistaan. Se “salainen huone” osoittautui juuri niin – tilaa hänen lattiansa alla! Vaikka hän ei löytänyt mitään liian synkältä, eikö se ole parempaa näin? Nyt hän voi levätä helposti tietäen mitä siellä on!

vai onko hän …?

0 Replies to “Utelias asunnonomistaja avaa lopultakin epäilyttävän lattialuukun – EI!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *